Persoonlijk,  Uncategorized

mijn favorieten…

Ik hou van mooie dingen en shop ze dikwijls online bij diverse webshops. Regelmatig deel ik mijn aankopen op Instagram en krijg daar de vraag: waar heb je het gekocht ?

Hierbij deel ik mijn favorieten van dit moment incl website waar het evt te bestellen is.

Thee.

Ik ben een echte theeleut en sindskort in bezit van Twisttea. Je shopt de display en heerlijke thee bij https://www.twistea.nl. Mijn favoriete thee van dit moment is is Peach (ook heerlijk als ice-thee) en Orange Sunset.

  • ik schreef eerder al een blog over deze thee. Je vindt de blog hier

Stempel

Regelmatig neem ik een boek uit mijn eigen collectie mee naar de werkvloer. En om mijn eigendom te herkenen bestelde ik vorig jaar een mooie gepersonaliseerde stempel bij liefhebberen.

Echt een aanrader voor juffen en meesters die dol zijn op mooie stempels.

tas en meer

Ik ben dol op tassen en als juf kan je volgens mij nooit genoeg tassen hebben. Oeps….

Ik heb denk ik inmiddels een grote voorraad. Maar deze is echt helemaal top ! Het is eigenlijk een kinderwagentas maar ik sleep hem momenteel overal mee naar toe. Ideaal tijdens een uitstapje naar het zwembad, zee, shoppen, vakantie, …

Er past zoveel in en ziet er heerlijk zomers uit !!

Ik kocht de tas bij mijn favoriete webshop kleurig & fleurig Het is altijd een feestje om een pakketje van hun te mogen ontvangen. Ook al heb ik het zelf besteld. 🙂 Ze pakken alles zo mooi in !!

Ik kocht daar trouwens ook deze mooie koeltasjes voor mijn kinderen. Zo kunnen zij op tropische dagen hun lunch en fruit heerlijk gekoeld meenemen naar school, zwembad of picknick. (Action verkoopt trouwens hele handige kleine koelelementen. Deze passen perfect in deze koelkastjes)

cadeautjes

Tijdens de laatste schoolweken was het weer de hoogte tijd om bedankjes voor de juffen van school en trainers van de sport te kopen.

Dit jaar namen mijn kinderen afscheid van hun hockeytrainers omdat ze een team hoger gaan spelen. Om op gepaste wijze afscheid te nemen bestelde in bij Simply Colors deze onderstaande hockeyballen.

Klik hier voor de website van simply colors

Je kan op de site zelf de afbeelding en tekst (ook kleur en lettertype) samenstellen. Super leuk toch ?

Voor de juffen bestelde in bij Vlinders in je buik leuke zeepjes en stickers . De zeepjes gaan we gaven samen met een mooie grote zonnebloem. (helaas vergeten om er een foto van te maken.

Voor de gymjuf kocht ik ook nog een kleine attentie bij de Action. Ik kocht een blauwe bruisbal en een tube gezichtsmasker met leuke tekst en pakte alles vervolgens mooi in.

Het gezichtmasker is te koop in een setje van 4. Iedere tube heeft een leuke tekst en afbeelding.

Muizen

Sinds de zomer van 2019 zijn mijn dochter en ik verliefd op de muizen van Maileg en we konden niet wachten totdat de nieuwe collectie online kwam. En .. de collectie is online en we bestelde deze mooie spulletjes bij Kidsbarn.

(klik hier op de website van kiesbarn te bezoeken)

Nu krijgen we nog meer zin in de zomerse dagen op het strand.

Wijne vakantie !

Om een aantal vrienden, collega’s en dierbare mensen een fijne vakantie te wensen kocht ik deze leuke wijnglazen bij de Hema en hing er een kaartje aan: Wijne vakantie & Geniet !

Deze windcup kosten 2 euro per stuk. Je vindt ze ook in de webshop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.