Persoonlijk

Wolkenzacht dromen

december 2020 werden mijn kinderen verrast met een prachtig dekbedovertrek van Snurk Amsterdam. En sindsdien zijn niet alleen mijn kinderen verliefd op deze prachtige een heerlijke kinderdekbedovertrek van Snurk maar ik ook !

Door de samenstelling van katoen zijn de overtrekken wolkenzacht en als ik mijn kinderen mag geloven… slapen ze er heerlijk onder. Zodra het overtrek bij de was ligt komen ze al vragen : wanneer krijg ik mijn eenhoorn/ ruimtevaart-deken weer terug ? Je begrijpt wel dat het hier dus wassen, drogen en weer terug op bed is.

Maar ja… ik was nu zelf nog nieuwsgieriger geworden naar het comfort van Snurk en wil het ook zelf ervaren. Ik dook de webshop in en begon met shoppen. Best lastig als je al die mooie overtrekken ziet met prachtige prints.

Wist je trouwens dat deze fotoprints door Snurk zelf gemaakt worden? Ze maken zelf de foto’s en zorgen er voor dat ze goed en naar werkelijkheid gedrukt worden.

Cranebird

Ik koos voor de Crane Birds overtrek. Het verhaal achter dit overtrek spreekt mij nl. erg aan.

Nederlands grootste ziekenhuis, Amsterdam UMC (voorheen VUmc en AMC) heeft SNURK gevraagd om hun beddengoed te herontwerpen. Dit resulteerde in deze kleurrijke origami kraanvogel print. Wat het extra bijzonder maakt, is dat de papieren vogels die je ziet, gevouwen zijn door het ziekenhuis personeel. Zij hebben er uiteindelijk meer dan 1.000 gevouwen omdat volgens de Japanse traditie dit voorspoed en goede gezondheid brengt. Gelukkig hoef je niet in het ziekenhuis te belanden om onder dit beddengoed te kunnen slapen, want de print is ook verkrijgbaar in de SNURK beddengoed collectie. Van elk verkocht CraneBird dekbed gaat bovendien € 1,- naar Cancer Center Amsterdam, waar onderzoek wordt gedaan naar medicijnen tegen kanker en betere behandelmethoden. Update januari 2020: ruim € 4.000,- opgehaald.

Hier gaat je hart toch echt warm van worden. Ik zou graag zo’n heerlijk dekbedovertrek willen hebben toen ik verbleef in een ziekenhuis.

Wolkenzacht

Inmiddels lig ik alweer een paar nachten onder een wolkenlucht dekbedovertrek van Snurk te slapen. En ik kan je 1 ding verklappen. Het slaapt heerlijk ! het katoen voelt super zacht en als je eronder ligt is het echt genieten !! Je wil je bed niet meer verlaten.

De fotoprint heeft mooie duidelijke afbeeldingen en prachtige kleuren. Ik ben dol blij met mijn keuze en inmiddels staat de volgende bestelling al bijna weer klaar om te verzenden.

Want wist je dat ze een een mooie nieuwe collectie hebben ? En naast het beddengoed verkoopt Snurk ook kleding (pyjama’s, hoodies,) maar ook tassen, mondkapjes en nog veel meer. Neem maar eens een kijkje op hun site : Snurk

En de kinderdekbedovertrekken zijn zeer zeker een echte aanrader ! Je vindt ze hier

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.