huis, tuin & keuken,  Persoonlijk

thee met een twist.

Het afgelopen jaar was niet het ideaalste jaar om te starten bij een nieuwe werkgever maar vandaag ben ik 1 jaar in dienst bij mijn huidige werkgever.

Ik was 1 van de “gelukkige” die startte bij een nieuwe werkgever en daarna meteen in de lockdown terecht kwam. Maar zo flexibel als een juf kan zijn ging ik meteen aan de slag.

Inmiddels zijn we een jaar verder. En een jaar in de lockdown. Een jaartje veel werken in de noodopvang en werken op de groep met in acht neming van alle Corona-maatregelen en daarnaast thuisonderwijs bij mijn eigen kinderen en een pup opvoeden. Dus ik vond dat ik wel een cadeautje verdiend had.

Zelf ben ik een enorme theeleut. In mijn keukenkastje, je raadt het al, zijn ook div theesoorten te vinden en regelmatig ga ik op zoek naar nieuwe smaakjes of leuke thee gadgets.

Twisttea..

Onlangs viel mijn oog op Twisttea. Ik kende het niet maar werd er wel enorm nieuwsgierig naar. Ik bezocht de facebookpagina van Twisttea en de website en ook vroeg insta-grammer Milou naar haar ervaringen. Zij was enthousiast. Nou ik inmiddels ook !!!

Ik dook de webshop van Twisttea op en begon met het vullen van mijn virtuele mandje. Keuze 1: kies een display… ik koos de zwarte versie en daarna keuze 2: hoeveel dispensers ? ik koos voor 4. Achteraf had ik beter een 5 dispenser moeten kiezen. Keuze 3: kies je smaakjes … jeetje wat een moeilijke keuze !!!! En totslot kies leuke accessoires ! totslot bevestig, betaal en wacht !

Het wachten duurt overigens niet lang. De volgende dag stond de pakketbezorger al voor mijn deur met een grote doos.

Wauw ! de bestelling is zo mooi en netjes ingepakt ! Het lijken wel cadeautjes. De geurende aroma van de theetjes komen te voorschijn zodra je het plastic verwijderd.


In deze mooie doos zit de thee-display !!! Het in elkaar zetten van de display is letterlijk en figuurlijk a piece of cake met zo’n mooie overzichtelijke gebruiksaanwijzing.

Dit is mijn twistthee-collectie en een prachtige glazen to go beker. Ik koos voor de smaken Lief blauw Besje, Sea of Blossoms, Orange Sunset, Cranberry Ross en Englisch Breakfast. (klik op de smaakjes voor meer info)

Met een twist zet in nu de heerlijkste thee. De Orange Sunset is overigens mijn favoriet thee van dit moment. Een heerlijke sinaasappelthee met amandel. Echt genieten !

Ik ben een happy thee-leut nu. Onder genot van een heerlijk kopje thee duik ik nu opnieuw de webshop in en bestel nog een aantal nieuwe smaakjes.

Wil jij ook kennismaken met Twisttea ? Duik hun webshop op en laat je verrassen !! De website vindt je hier

lets twist to happines !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *