Persoonlijk,  Shoppen

Snurk zacht… Ik zie je onder de sterren.

Mijn zoon Stijn is onze kleine astronaut. Helemaal fan van de planeten en alles boven ons hoofd. Hij leest graag in zijn planetenboek en sinds we de theatershow van Andre Kuipers hebben bezocht is zijn interesse alleen maar gegroeid.

december feestmaand

De december feestmaand is aangebroken. We vieren Sinterklaas, een beetje kerst maar ook zijn verjaardag. En tja zoals ieder jaar reist er weer de vraag… Wat kopen we dit jaar.

Moeilijk is het wel. De inspiratie raakt langzaam maar zeker op. Totdat ik op de website van SNURK terecht kwam tijdens mijn zoektocht naar leuke mondkapjes.

Van het ene kwam het andere. Ik snuffelde hier en ik snuffelde daar. Toen mijn oog viel op dit super gave dekbekovertrek. Een echter raket !

Hiermee kan hij echt goed afreizen naar het land van  de sterren en planeten tijdens zijn dromen.

Ik bestelde voor hem een gave dekovertrek maar voor zijn zusje kon ik natuurlijk niet achterblijven en zocht er voor haar ook 1 uit. De keuze was iets moeilijker. Een meisje die eigenlijk alles leuk vindt, jong is maar ondertussen ook alweer bijna een tiener.  Kies ik voor de ruiter met paard of het unicorn dekbedovertrek. Ik koos voor de unicorn. De wereld vol magische en mooie dromen. En nu maar hopen dat zij ook veel mooie magische dromen mag gaan beleven.

Snurk zacht….

De bestelling werd super snel thuisbezorgd. Binnen enkele dagen stond de pakketbezorger al bij ons op de stoep met een grote doos van Snurk. Mijn nieuwsgierigheid was groot en opende meteen de doos. Het 1e dat ik zag was een mooie handgeschreven kaart en natuurlijk de overtrekken.

Reuze nieuwsgierig naar de zachtheid van het dekbed opende ik meteen een verpakking. En … Snuk heeft geen woord gelogen op hun website !! De overtrek voelt heerlijk zacht !

Slapen is een feestje !!

Snurk maakt van slapen een feestje door hun heerlijk zachte overtrekken. Ieder dekbed is nl. van 100% zacht katoen gemaakt. Snurk bezoekt zelf regelmatig de fabrieken en naai-ateliers in Portugal en zien met eigen ogen dat de werkomstandigheden ter plekke in orde zijn. Snurk heeft gekozen voor het gebruikt van dit katoen omdat het een mens- en planeet vriendelijk mogelijk merk willen zijn.

Naast het gebruik van dit zachte katoen hebben de dekbedovertrekken nog meer bijzonderheden. Snurk bedrukt het dekbedovertrek met een originele homemade fotoprint. Deze fotoprint wordt gemaakt door de creatieve ontwerpers van SNURK die veel liefde en aandacht stoppen in het denk- en maakproces van elke dekbedprint.

de fotoprint is magisch mooi !

De dekbedovertrekken van Snurk zijn niet strijkvrij. De chemische behandeling die nodig is om een product strijkvrij te houden vindt SNURK te belastend voor het milieu. De ervaring leert dat als je de hoezen na het wassen (en drogen) meteen even uithangt, het alleszins meevalt met de kreukels.

En door te werken met uitsluitend hoogwaardige percal en percaline katoen hebben ze ook een zeer zachte en warme flanel katoen in ons beddengoed assortiment, echt een aanrader voor in de wintermaanden. Heerlijk warm voor de koukleumen onder ons.

zie je deze gave kleuren ? Het is echt een plaatje.

Meer informatie over deze prachtige dekbedden en dit fantastische merk vindt je op de website van SNURK (klik hier)

let’s start the Magic.

Zoals gezegd besteld ik de dekbedovertrekken bij SNURK en kreeg ze via een express bezorging razend snel ik huis. We zatten nog net in de Sinterklaasperiode en ik kon niet meer wachten tot de verjaardag van onze zoon dus besloot de dekbedovertrekken meteen op hun bed te doen en ze zo ter verrassen met een mooie kaart van Sint en Piet.

De monden van mijn kinderen vielen open van blijdschap en verbazing bij het zien van deze mooie dekbedovertrekken. Volgens mij hebben ze nog nooit zo snel in bed gelegen.

SNURK zacht lieverds…….

O…… helemaal vergeten te vertellen. Snurk heeft niet alleen deze prachtige dekbedovertrekken voor kinderen maar ook voor volwassen, zoals bijv. dit mooie Panda dekbedovertrek . Onze bestelling is inmiddels de deur uit. Want ook ik wil graag slapen onder zo’n heerlijk zacht dekbedovertrek van Snurk. Wil jij er ook zo’n mooi dekbedovertrek ? Klik hier voor de dekbedovertrekken van Snurk Amsterdam.

deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Snurk Amsterdam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *