Persoonlijk

…dag lieve collega’s…

Vandaag is het zover, ik neem na bijna 25 jaar werkplezier afscheid van mijn huidige werkgever en collega’s.

Door een re-organisatie heb ik de keuze moeten maken dat ik graag blijf werken op de lokatie waar ik nu met heel veel plezier werk. Dat betekend dat ik na meer dan 20 jaar afscheid ga nemen van mijn werkgever.

hoe het allemaal begon……..

In 1994 mocht ik mijn eerste langdurige stage doorlopen op een super fijne plek. Na mijn opleiding ging ik in 1995 als invalkracht en vrijwilliger aan de slag .

De jaren die volgde werkte ik op div. peuterspeelzalen van de Stichting. Tussentijds zat ik niet stil. Ik solliciteerde en solliciteerde en ik solliciteerde zelfs keer op dezelfde vacature en uiteindelijk na 3x solliciteren was ik eindelijk juf van mijn allereerste eigen peutergroep. (1996.)

Naast het werken op deze groep bleef ik heel veel invalwerk doen en uiteindelijk belande ik op een plek voor langdurige inval. Hier bleef ik vervolgens een aantal jaren plakken en deed een VVE cursus.

De jaren vlogen voorbij. Ik veranderde regelmatig door reorganisatie van werkplek en ook mijn persoonlijke leven veranderde.

3 jaar geleden nam ik afscheid van mijn vertrouwde nest en koos ik voor een werkplek dichtbij huis en dichtbij mijn kinderen. Een super fijne keuze.

Maar nu… nu staat er weer een reorganisatie voor de deur.

Deze keer verlaat ik mijn werkgever en kies voor de werkgever die mijn werkplek gaat overnemen. Het voelt een beetje raar en vreemd. Ik verlaat een vertrouwd nest maar blijf ook in een vertrouwd maar toch nieuw nest.

Ik sluit niet zomaar een deur.

Lieve collega’s, Bedankt voor de super fijne jaren. Jaren met een lach en een traan. Jaren waarin ik heel veel heb mogen geleerd en veel heb mogen meemaken. We nemen afscheid met een lach en een traan. Maar we blijven contact houden, we blijven collega’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *