kinderpostzegels,  Kletspraat

Trillingelingeling …..

Hey, Hallo, daar zijn we weer !

Vandaag start de kinderpostzegel-actie weer en de missie van Kinderpostzegels is helder: we geven kinderen kansen op een betere toekomst.

Kinderen zitten barstensvol energie, maar zijn tegelijk kwetsbaar. Hoe mooi zou het zijn als ieder kind het beste uit zichzelf kan halen? Dat het niet uitmaakt in welke situatie, plaats of omstandigheden het opgroeit…

Dit jaar staan de oude kinderboekhelden op de Kinderpostzegels.

Ook Kruimeltje, het jongetje dat dakloos werd is op de postzegel te vinden. Ieder jaar komen er in ons land ruim 8.500 kinderen, net zoals Kruimeltje, in de daklozen- en vrouwenopvang terecht. Deze kinderen hebben dan vaak al het nodige meegemaakt: mishandeling, verwaarlozing, bedreiging, honger of geweld tussen ouders.

Geen eigen plek om je even terug te trekken, nooit een vriendje mee naar huis kunnen nemen, je huisdier achter moeten laten.

Kinderpostzegels probeert met verschillende projecten waaronder: Huisje Boompje Beestje en de Warm Welkom Tas het deze kinderen iets aangenamer te maken.

Inmiddels zijn hier de eerste verkopers al aan de deur geweest en heb ik de alom bekende zegel naast de deurbel geplakt.

Mocht er nou geen verkoper bij je langs de deur komen, geen paniek !!! De kinderpostzegel heeft een eigen webshop. Hier kan je probleemloos je kinderpostzegels bestellen.

de webshop vindt je hier : https://www.kinderpostzegels.nl/webshop/

bron: http://www.kinderpostzegels.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *