Feest,  Persoonlijk,  trakteren

Trakteren.

December is een maand vol feestjes voor deze juf. Na Sinterklaas en Kerst komt daar ook nog de verjaardag van zoonlief om de hoek kijken. 30 December is de dag dat hij weer kaarsjes uitblazen mag.

Dit jaar is het een mijlpaal. Hij is nu een tiener ! Ik merk in alles dat het anders is dan voorgaande jaren. Voorgaande jaren zochten we samen de traktatie uit. En meestal had hij zelf al een leuk idee maar dit jaar … niets is leuk, niets is lekker en eigenlijk .. hoeft trakteren helemaal niet meer.

Maar een paar dagen voor zijn verjaardag begint het toch te kriebelen en komen de vragen of ik toch samen met hem iets leuks wil uitzoeken. En nee geen Mario, geen Luigi en geen Yoshi. En nee geen standaard zakje chips, het moet wel iets lekkers zijn. Maar wat ? Hij wil graag een verrassings-ei trakteren. Oké dan doen we dat. We maken er samen iets moois van.

Ooit had ik op het wereld wijde web ijswikkels (bron onbekend) gespot en opgeslagen op de laptop. Bij de jumbo kochten we ijshoornkoekjes (1 doos kost dacht ik 1 euro en heeft 10 koekjes) en bij de Action kocht ik voor de meisje de LOL eieren (3 voor 1,79 en voor de jongens kochten we de kinder chocolade eieren en natuurlijk een rol inpakfolie en raffia touw en zelf maakte ik etiketten.

En toen kon er geknutseld worden met dit resultaat …

Kind blij, Mama blij.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.