eropuit,  Persoonlijk

Doornroosje.

Zondag 26 januari bezocht ik tijdens de nationale theaterweekend met mijn dochter de voorstelling Doornroosje.

HET NATIONAAL THEATERWEEKEND
’T leukste weekend van het jaar! Nederland viert theater met meer dan 300 verrassende voorstellingen én vele gratis activiteiten, in meer dan 80 theaters in Nederland.

Zoals ik hierboven al vertelde bezocht ik met mijn dochter de theatervoorstelling Doornroosje. Via internet bestelde ik 2 kaarten a 10,00 per stuk.

Zondagmiddag arriveerde we op tijd bij het theater. Nadat we onze jassen hadden afgegeven bij de garderobe liepen we langs de merchandise en zochten vervolgens onze zitplaatsen op.

We zaten hoog in het theater, nl op het balkon. De hele zaal was volgeboekt. Hier en daar zagen we prachtige prinsesjes en prinsjes in het publiek want als je verkleed komt maak je ook nog kans op een mooie prijs (na de voorstelling)

Een uur lang genoten wij van de musical Doornroosje maar ook van de aanwezigheid van het tovernaars-duo Fien en Titus.

Fien & Titus
Waar gaat het theaterstuk over ?

In een land hier ver, ver vandaan leeft een prachtig prinsesje. Zo mooi, zo lief en vooral zo zoet, als de geur van bloeiende rode rozen op een warme zomerdag. Daarom noemen ze haar: Doornroosje. Samen met haar lieftallige peetmoeders, drie goede feeën, woont ze in een sprookjesachtig paleis. Dan is de grote dag aangebroken: Doornroosje is jarig! Vandaag wordt ze 21 jaar én gekroond tot koningin! Maar, ergens aan de andere kant van het dorp heeft de gemene tovenares Fien zo haar eigen plannen: zij wil zelf heersen over het land. Samen met haar man Titus bedenkt ze een listige betovering. Zal de vreselijke slaapspreuk van Fien ooit verbroken worden of blijft Doornroosje voor altijd in dromenland?

Na de voorstelling was er nog gelegenheid om met alle acteurs op de foto te gaan tijdens een uitgebreide meet & greet, en dit deden we uiteraard. En konden we nog even lekker dansen en meezingen bij de Sprookjesafterparty. 

bron: van hoorne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *