de Boekenkast,  Kletspraat

Nieuw vriendje…

Ken je spot ? oftewel .. Dribbel.

Jaren geleden was Dribbel alom bekend bij de jonge kinderen. Inmiddels hebben Woezel en Pip denk ik een beetje zijn plaats ingenomen.

Maar er zijn vast en zeker nog wel jonge kinderen die Dribbel kennen en anders wordt het nu de hoogste tijd om kennis te maken.

Momenteel heeft supermarktketen Coop een super leuke spaaractie. Namelijk de knuffelactie. Je kan sparen voor 5 superzachte knuffels. En die knuffels kennen we allemaal door hun prachtige verhalen. En ken je ze niet … dan kun je ook sparen voor hun mooie boeken want deze zijn ook verkrijgbaar bij deze actie.

Uit welke dieren kun je kiezen tijdens deze actie ?Je kunt kiezen uit : Dikkie Dik, de kleine ijsbeer, De mooiste vis van de zee, Kikker en Dribbel ! En ze zijn maar liefst 40cm groot. Ik ben verliefd !! Ze zijn super mooi.

Zoals ik hierboven al vertelde kun je ook sparen voor hun mooie boeken. Zo heeft Dikkie dik zijn jubileum boek meegenomen, De kleine ijsbeer heeft het boek kleine ijsbeer in de tropen meegenomen, Kikker zijn verhaal over de warme dag, de mooiste vis helpt een ander en Dribbel heeft zijn verhaaltjesboek meegenomen.

(bron: Coop supermarkt)

En nu kun je heerlijk samen op avontuur. Je knuffel op schoot en je mooie voorleesverhaal in de hand.

De spaaractie loopt nog tot zondag 27 oktober as.

Meer informatie over de actie vindt je hier : https://www.coop.nl/over-coop/spaar-nu-voor-voorleesboeken-en-knuffels

Enne … deze juf heeft mede dankzij enthousiaste mee-sparende ouders een lieve Dribbel mogen verwelkomen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.