de Boekenkast,  Peuterklas,  review,  Winactie,  Winactie

Hoera .. naar school !

De zomervakantie zit er weer op. Dit jaar was het wel een hele vreemde schoolvakantie. In plaats van een verre vakantie naar een warm en zonnig land bleven de meeste mensen thuis of vierde vakantie in eigen land.

Ondanks dit alles zit de vakantie er weer op. Onze vakantie is voorbij gevlogen en terwijl ik dit schrijf geniet ik nog een paar dagen van de zon, zee en strand in het heerlijke Zeeland. En terwijl ik geniet vier ik hier mijn verjaardag en ben ik ondertussen bezig met de voorbereidingen van de eerste schoolweek.

Bij ieder thema staat er bij mij een (peuter-) prentenboek centraal. En deze keer is het een boek uit de serie van Bobbi beer.

Bobbi Beer is een lief klein schattig beertje die veel dingen ervaart die voor peuters heel herkenbaar zijn. Het boekje dat ik deze keer gebruik is : Bobbi gaat naar school.

Bobbi mag starten in groep 1 van de basisschool. Het is reuze spannend. Samen met mama loopt Bobbi naar school en mama helpt Bobbi beer met het vinden van zijn klas, kapstok en drinkbekerbak. Als mama afscheid heeft genomen begint Juf met de dag. Ze leest de namen, ze gaan knutselen, fruit eten,… alles komt aan bod. Zelfs het doen van een plas.

Het boek is geschreven voor Monica Maas en uitgegeven door uitgeverij Kluitman.

Winactie

Speciaal voor jullie heb ik een winactie want dit super leuke boek kan je nl winnen !

Wat moet je doen ?

Deel en like mijn facebookpagina en/of instagrampagina (Juf Miranda) en je bent vrij om je vrienden te taggen.

Op 22 augustus maak ik hier en op mijn sociaalmedia-kanalen de winnaar bekend

Veel succes !!!

(deze blog is geschreven in samenwerking met uitgeverij Kluitman)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.