de Boekenkast,  review

Een paard voor Sinterklaas..

O, kijk, zegt Berend, er is post. Een brief van Sinterklaas.

Onlangs verscheen er weer een nieuw verhaal in de reeks van Boer Boris. Ik ben een Boer Boris fan en ik denk dat menig peuter wel een dagje wil ruilen met Boer Boris. Want wie wil er nou niet de hele dag rondrijden op een mooie rode tractor en allerlei leuke avonturen beleven ?

Dit boek stond al een tijdje op mijn wensenlijstje. Op de facebookpagina van Boer Boris had ik nl. sinds augustus al af en toe al een tipje van de sluier voorbij zien komen. En mijn nieuwsgierigheid was gewekt.

bron: facebookpagina Boer Boris.

23 november was ik blij verrast. Sinterklaas was mij niet vergeten en heeft dit prachtige boek voor mij meegebracht.

het verhaal.

Berend vindt een brief van Sinterklaas in de brievenbus. Hij heeft de hulp van Boer Boris nodig. Nou ja… van Boer Boris ? Nee eigenlijk van Knol. Het paard van Sinterklaas is van de trap gevallen en het arme dier hinkt. O, nee … en nu ?

Gelukkig heeft Sinterklaas een idee bedacht. Hij wil heel graag Knol lenen. Knol wil Sinterklaas natuurlijk heel graag helpen maar hij heeft nog nooit op het dak gelopen. Ojee en nu … ?

Boer Boris, zusje Sam en broer Berend en alle dieren komen een handje helpen. Maar Knol heeft hoogtevrees. Ojee…. en nu ?

Het boek is weer super mooie geïllustreerd door Philip Hopman en het verhaal is heerlijk om voor te lezen doordat de tekst op rijm staat met leuke grapjes hier en daar.

Enne wist je dat er in ieder boek van Boer Boris een muisje verstopt zit op elke pagina ?

Het boek is inmiddels bijna overal uitverkocht dus mocht je nog een exemplaar willen.. hop, hop,hop in galop naar de Boekhandel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.